top of page
Search

Millaisia ja missä me posankat oikein olemme..?

Updated: Oct 14, 2023

Lupasin kertoa tänään hieman siitä, millaisia me posankat oikein olemme. Sen te jo varmaan tiedättekin, että ensimmäinen Posankka syntyi vuonna 1999, ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan. Esi-isiämme taitavat olla marsipaanipossu ja kumiankka, tätä aihetta tosin tulee vielä tutkia.


Aikamme alussa ajauduimme Turkuun ja meitä syntyi monessa eri koossa. Holiday Club Caribia kylpylässä asuvat muutamat keskikokoiset ja eniten kylpemistä rakastavat Posankat.

He rakastavat myös turisteja kuten minäkin. Muut keskikokoiset Posankat pitävät matkailusta ja asuvatkin Viking ja Siljan Linen terminaaleissa ja Turun lentokentällä. Heidän nimensä ovat Mimmottis, Kummottis ja Simmottis. Tiedättekö te kuka heistä asuu missäkin? Kesän ajan Turun Kauppatorilla sijainneella kaupalla ollut keskikokoinen Posankka sai muuten nimekseen Tämmöttis, mutta varsinaisia nimiäisjuhlia ei vielä ole vietetty ja nyt Tämmöttis on jo takaisin Caribiassa muiden seurassa.

Me kaikki posankat rakastamme myös uimista, kylpemistä, pulikoimista, porskuttelua, räpiköintiä, ja kaikkea sen kaltaista aivan valtavasti! Mutakylvyt ovat myös kivoja. Eniten tätä pääsevät harrastamaan kylpyposankat. Kylpyposankoita asustelee nykyään monissa kodeissa ympäri maailman, enimmäkseen kuitenkin vielä Suomessa ja Turussa. Ihmisten kodeissa saa mm kylpeä lasten kanssa, seurata omistajien päivää ja naurattaa vieraita. Sekin on mielestämme tosi kivaa. Olemme aikeissa kertoa lisääkin elämästämme, kuten esim ihan sellaisesta perus päivästä posankkana. Kiinnostaisiko teitä kuulla, nähdä ja lukea siitä? Ensi viikolla saatte ainakin lukea muutaman sivun päiväkirjastani.

Kivaa viikonloppua kaikille posankoille ja muille mahtaville!Xoxo,

Posankka


28 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page